Karplasztika

Műtéti idő: kb. 2,5 óra
Érzéstelenítés: ambuláns vagy bódítás vagy altatás (narkózis)
Benntartózkodás: maximum 24 óra
Kellemetlenségérzet: közepes
Munka: két hét után, ha nem megterhelő munkát végez
Testedzés: 2 hónap után fokozatosan terhelve
Végleges eredmény: 3-6 hónap
Műtétre várakozási idő: 1-2 hét
Karplasztika ára helyi érzéstelenítésben: 420 ezer Ft
Bódítás/altatás ára: 90 ezer Ft

Mikor van szükség karplasztikára?

Hirtelen fogyás vagy az életkor előre haladásával a felkar bőre elveszítheti a rugalmasságát, esztétikailag zavaróan megereszkedhet. Ha a rendszeres edzéssel sem lehet már a korábbi állapotot visszanyerni, akkor van szükség karplasztikára.

A karplasztikai műtét célja a karok alaki korrekciója. Ezáltal javítja, fiatalítja a külsőt, a páciens rövid időn belül ismét visszanyeri önbizalmát.

A kar plasztikai sebészeti műtéte a felsőkar laza, megereszkedett, felesleges bőrének a kimetszését jelenti. A bőrfelesleg mennyiségétől függ a metszés hossza. A metszés a hónaljtól indul a felkar belső-középső felszínén a könyék felé. Bizonyos esetekben a metszés elérheti akár a könyék vonalát.

Műtét után a felkarra azonnal szorító kötés vagy speciális, kifejezetten erre a célra készült rugalmas, feszes ruházat kerül, amely ruházatot kb. 3 hétig ajánlott hordani.

Az elvárt eredmény fokozatosan alakul ki a karplasztika után. Már a műtét után látványos a változás, de a végleges eredmény kb. 3-6 hónap alatt alakul ki. A kar plasztikai sebészeti műtéte késlelteti az öregedés folyamatát, de azt nem állítja meg.

Hogy mennyi idő elteltével ereszkedik meg ismét a bőr, lazulnak tovább a kötőszövetek, az teljes egészében egyéni megítélést igényel. Ez teljes egészében a páciens szervezetének egyéni adottságaitól és a páciens életvitelétől (pl. drasztikus fogyókúra, hízás, stb.) is függ.

Dr. Mihályfi László

Üdvözlöm!

1982 óta dolgozom plasztikai sebész szakorvosként . Magánrendelőmben esztétikai, plasztikai sebészeti műtéteket végzek szakképzett asszisztenciával, teljes diszkréciót biztosítva. Célom, hogy maximális szakmai és emberi hozzáállással valósítsam meg a szépülni, fiatalodni vágyó pácienseim elképzeléseit. Fontos számomra, hogy pácienseim rövid időn belül visszanyerjék önbizalmukat, ismét harmonikussá váljon az életük.

Szívesen állok az Ön rendelkezésére is. tovább»

Ajánlatkérés telefonon

Bejelentkezés telefonon:
+36209775356
+3613509817


Ideál Plasztikai Sebészet Egészségügyi Kft.

1136 Budapest, Hollán Ernő u. 9. I.em 3.
Telefon: +3613509817
Mobil: +36209775356
Fax: +3613509734
E-mail:
E-mail:
Landing: mellnagyobbitas-mihalyfilaszlo.hu
Térkép: link
Szálláslehetőségek